View Single Post
Staro 01.02.2003., 01:12   #41
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Izbjegavam komentirati članke jer poštujem vaš rad. Znam da ste nešto uložili u to. Ne očekujem previše pa mi kritiziranje ne pada na pamet. Samo nekoliko osvrta, kada već pitaš.

AOPEN AK77-333 Krivo mi je da je napisano da ploča ima problema sa dizanjem. Istina je da je ploča malo bila neispravna. Malo su kondenzatori bili u banani. To je riješilo i sve ostale probleme koji su mogli biti na njoj a vjerujem i brzinu. Velika je greška da ne otkrijete hardverski kvar i idete zbog toga upgrejdati BIOS.

WINFAST BIOCAM Greška je što je članak objavljen. Niti je hardver vrijedan testiranja niti je dobro napisan.

Zbrka oko nForce2 sa 2 testa nije bila potrebna kao i sa onim vražjim procesorom. Test je ipak malo nespretno napisan. Zaključak je dobar ali niti nakon nekoliko čitanja nisam skužio što je pjesnik htio reči. Bogu hvala da sam je imao ispred sebe pa su mi stvari puno jasnije. Glavno da ste napisali da je mrak. Samo se to moglo napisati i u jednom redu i bez slika ali tada to ne bi bio članak.

Testovi miševa su BLJAK. Takva mi ocjena jedina pada na pamet. U nekoliko sam vam puta rekao kako da se to napravi jer mi je miš jedan od 3 najvažnija uređaja tako da mi to područje nije strano. S druge strane su Sitnice koje život znaće za svaku pohvalu. Napokon je Goran bio koristan .

Ono kompletno računalo (iz Info-game valjda) je priča za sebe. Kaj ste to išli ovdje prodavati? Takve testove prepustite Večernjaku i VIDI-u. To je tema za njih. Samo se nadam da ste dobili za to kakve novčeke.

Našlo bi se tu još nečega. Ovi su oni noviji. Stvarno mi se ne da sada pretraživati članke. U svakom članku ima nekih bljak stvari ali to su sitnice pa ih nije vrijedno spominjati.

Ocjene znanja, novinarstva i slične kenjaže ne želim davati jer vam nisam dao ispit da ga napišete. Sami ste uzeli nešto raditi a ja nisam očekivao ništa.

Neka se ljute koliko hoće ali mislim da su kritičari oni koji se ne slažu sa rezultatima. Ne slažem se niti ja sa svime jer sam vidio drugačije ali zato ne pljujem po tome.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote