View Single Post
Staro 17.10.2017., 10:46   #2342
Ninja_Zg
Premium
Moj komp

Ninja_Zg's Avatar

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Sve ovisi koji zaslađivač, vjerujem da ih ima bezopasnih, ali također za minimalno dva je dokazano da su štetni, aspartam i sukraloza. Aspartam je kancerogen (metilni alkohol), a sukraloza šteti štitnjači (i jetri i bubrezima i mjehuru...). Količina je okidač i teško da netko tko umjereno troši iste može nadrapati kao što je kolega exer naveo, no ko za vraga imam pored sebe jedan rijedak živi primjer da ipak može. Svi smo različiti, tjelesno, konstitucijski, organski i imunološki, većina nas je imuna na čudo isusovo, ali na kraju balade se sve zbraja i oduzima i nikad ne znaš kakve si sreće.

Med i šećer su meni majka svih sladila, kad radim palačinke, kolače, ćušpajze - samo šećer, kod čaja ide med i amen diko. Sva ova "lowfat" ili "lowcarb" sladila samo proslijedim u smeće.
Ja iz svakog tvojeg posta tu, a i na mom pageu, dobivam dojam da ti prezires cijelu ovu pricu s teretanom, treningom i reguliranom prehranom
Te ti smetaju sladila, te ti smetaju tajice pa ne treba whey, ne trebaju suplementi, navode se primjeri od prije 100 godina i genetski outlieri kao dokaz za to da "eto ne treba nista".
Mogu ti ja dat i primjere koji su apsolutno sve odradili po PS-u i onda cim udju u kalorijski suficit od fakin 100 kalorija se umaste u roku tjedan dana i od zila na donjem trbuhu dodju do "do you even lift" izgleda. Druga strana spektra, oni koje je genetika malo zakinula Njima treba i tih par promila ekstra pomoci koji ce mozda neki suplement dat.

Cemu takav stav? Ne treba ni trenirati pa to radis

Mladom ocu od 33 godine koji pokusava vodit svoju firmu i koji je neispavan jer mu klinka od 9 mjeseci place po cijele noci, a on uz sve to pokusava trenirati treba i whey i zma i zasladjivac i sve dostupno sto ce mu olaksat proces i smanjit stres i potroseno vrijeme na to.
On si ne moze priustit stavljat med na palacinke jer nema vremena ni ispec palacinke.

Ne treba ti trener? Naravno da ne treba, informacije su dostupnije nego ikad prije i mozes se sam educirat ako zelis, ali zasto trosit vrijeme na to kad te trener npr kosta 150kn/h, a ti zaradjujes recimo 250/h?
Ne treba ti ni zidar ni elektricar ni vodoinstalater... kuzis me?

Mozes ti i sam naucit pravilno izvodjenje vjezbi, samo ces na to potrositi potencijalno tjedne ili mjesece, a netko dobar te moze naucit u sat, dva tehniku da si bolji od 99% vjezbaca po gymovima.

Jednostavno dobivam taj neki negativni vibe kroz sve tvoje tekstove, moguce da grijesim.
Ninja_Zg je offline   Reply With Quote