View Single Post
Staro 27.11.2005., 21:54   #1
rprivrat
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Kako utvrditi što je sa diskom - dijagnoza

Imam problem sa HDD-om.

Kad se boot-a PC stigne do HDD-a i ne digne Windowse već u onom crnom ekranu nakon svih onih podataka iz bios-a piše YoYo. I tako stoji....

Probao sam bootati sa cd-a i nema problema. Problem je u disku. Sa Ultimate Boot CD-om i dijagnostikom za Seagate ( taj disk je Seagate Baracuda ) dijagnostika na Quick i Advanced prolazi bez problema, a na File Structure Test-u puca i izbacuje me van. Kad disk testiram na drugom kompu sa NOD32 antivirusom ovaj kaže da nema virusa. Testovi kažu da je medij 100% bez bad sektora i sad nisam pametan što se događa. Windowsi se ne mogu reparirati, stanu na pola puta i tu čekaju ...... Pomaže samo da se disk pometla do kosti i da se sve ponovo instalira. Pošto mi se to dešava po drugi put u sedam dana neda mi se sad sve ispočetka raditi, te postavljam pitanje:

Dali postoji način da nekako elegantno izbjegnem svu tu proceduru reinstalacije, dali postoji neki utility koji je pametan pa da mi napiše što se točno događa, jer ovi postojeći ili kažu da je sve u redu ili pucaju, a meni treba ipak neki konkretan podatak da znam koji se vrag to događa.

Dakle ako netko ima koju ideju nek napiše

Hvala svima na odgovorima
rprivrat je offline   Reply With Quote