View Single Post
Staro 01.02.2003., 00:50   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Talking El Bahati in Action

E ovo sam morao vidjeti da bi vjerovao. Ja jesam bahat i na ovako nešto moram burno reagirati. Istina da kasnim ali ne vjerujem vlastitim očima. Ti si tek sada skužio da kada stisneš Shift prilikom gašenja dobiješ Hibernate?!!!!! pa to je na ovom forumu bilo spomenuto još prije nego je BSA-47 ova baba napunila 72 godine. Šta da sve ono pišem da odje*** onaj glupi dodatak od M$ Mesangera koji korisit "cela evropa" kako bi rekao neki "naš čovjek" iz Danske. Pa ti onda očito imaš još one ekrane da se prijavi greška M$ kada padne Office, Windowsi, Alexa ti i dalje stanuje u računalu, M$ ingenijer ima otvoren accaunt u tvom PCu, ...:confused: Gle da ne serem jednako dugo kao i ti, odeš i skineš XP-ANTYSPY (trenutno aktualni 3.71) i imaš klik - klik opciju oš da onemogućim ili da ubijem M$ masengera, oš da ubijem Alexu, odkantama zip mogučnosti explorera, oš ... ma šta hočeš i to sve u 28,6 kB. GUI sučelje, razumljivo, upute, ... još postoje ljudi koji znaju pisati koju programski liniju. A vidi ovo tvoje, pa to ne bi radio, pa rađe bi trpio mesinđerosa

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote