View Single Post
Staro 16.10.2017., 13:01   #2336
exer1212
IM

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ma kakvo forsiranje nekakvih posnih sireva itd.. mislim ok, to je dobar omjer proteina i kalorija ali se može s puno ukusnijom hranom isti rezultat postići.
Evo ja jedem sve ( osim krha i šećera minimalno ), hrpu mesa, voća, povrća i nemam grama sala, a na 173 imam 75kg. Također, kemiju izbaciti van, eventualno proteini iz jaja, mlijeka, ribe i sl.. su ok kao i sirutka.
Od kemije jedino što koristim su multivitamin tablete, B komplex i magnezij prah. To je to, ostalo sve iz hrane.
Imam frenda koji se puca s tom kemijom, vidim po njemu da to nije dobar posao. Kao balon je napuhan a 0 bodova kondicija i sl.
Nema ništa preko noći, ako se hoće zdravo, naglašavam zdravo, tijelo treba barem 2 godine po malo graditi to, svaki dan maltene vježba i onda možeš reći da je to ok, da možeš otrčati 5-8 km da se ne zadišeš maltene i sl.
Ovo napuhavanje je bezveze i meni osobno izgleda ružno.
HAHAHA

citam i placem od muke

1. nemas grama sala? dam ruku da si iznad 10-12% bf

2. multivitanim je kemija? bravo, svaka ti cast, vidi se da si nacitan i pun znanja

3. aha frend ti se puca s kemijom, pretpostavljam da pije whey, i creatin., ili ne daj boze jos i neki preworkout, pa to je puno kemije.... kako ga nije stid, koristi precice, i vara...cccc normalno da je nabildovan kad koristi kemiju, fuj to

4. pa da, whey te samo napuse, kao balon si, ali nista od snage ni kondicije, ne mozes ni metar drva nacijepati.niti otrcati 2 km. ali sve ce se to ispuhati cim prestane trenirati.
exer1212 je offline   Reply With Quote