View Single Post
Staro 15.10.2017., 23:44   #2256
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Haas , Force India i možda Toro Rosso idu u drugu skupinu isto.

Sport je taoc ideje Maxa Mosleya od prije 10 godina.

Iskreno ja bi radije vidio 5 momčadi sa 4 bolida da se bore nego ovako 10 momčadi sa 2 od tog 4 su 2-3s po krugu sporije
Tu se slažem i o tome sam pisao. Pustio je da odu Toyota, BMW i Honda, nije im htio izaći u susret sa pravilima, a doveo 3 momčadi koje doslovno nitko nije preuzeo. Najžalosniji je primjer HRTa čija je oprema prodana "po kili".

Ali to je bilo nekada. Danas je ovako. Istina je da je to drugi razred, ali i dalje oni imaju para. No ovo dvoje je jadno da ne mogu biti jadniji. I da, svakako bolje da 6 momčadi ima 3 ili 4 bolida nego ovo.
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Mislim da nije dugo bill ovako dobro potkovanih momcadi financijski. Uvijek je bill barem 3-4 sljuker momcadi, Ali ovo danas je sve dobro
Bilo je po pitanju reze, ali bilo je para. Čak oni siroti Arrows i Minardi su imali sponzore i fan klubove i raising funds. Minardi je doveo Alonsa u F1, kao i Webbera.
Zabrana duhandžija je bio prvi čavao u lijes sporta. Onda su krenula eko sranja (manji motori, manje guma, manje love...) i onda smo došli u jednom trenutku da je najbrži GP2 bolid bio 1 sekundu u Bahrainu brži od F1 bolida HRTa, a sve godine prije F1 je bila po 10 sekundi po krugu brža od prve klase ispod...

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Brko je offline