View Single Post
Staro 15.10.2017., 21:04   #898
freerock0
Premium

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
To nikako ne mozes znati osim da mozes isprobati kako se koji uredjaj ponasa kod tebe. Ista stvar je i sa antenama, nekome su pomogle a ima i slucajeva gdje signal bude poboljsan ali brzine su i dalje iste ili slicne...

U svakom slucaju prije bacanja 100€ za nekakav router na nevidjeno + 550kn za antene stvari valja prvo isprobati ili biti spreman isto prodati i 30% pa cak i upola manje
ako se pokaze da bazna stanica jednostavno ne pusta vise nego sto pusta a svakim novim mjesecom od kako je usluga homebox turbo postala dostupna svima i povecanjem
broja korisnika, situacija se mjenja, brzine polako padaju, oscilacije su cesce...
Toga se i bojim - da kupim ruter pa nakon njega i antene a da brzine i dalje budu nikakve..

Kao što sam već rekao u mojim prvim postovima , bojim se da je puno ljudi uzelo homebox turbo(pošto sam na selu i brzine kroz žicu su max. 4 Mbp bez mogučnosti povećanja ) te da se bazna stanica zagušila i pala kvalitata usluge....

A kako provjeriti propuštanje bazne stanice ? Pretpostavljam nikako ili ipak ima načina ?

Samo da napomenem da je ujutro brzina bila 3÷6 a oko 15:00 sati cca 40 Mbps...bilo super vrijeme pa ljudi izašli van u prirodu
freerock0 je offline   Reply With Quote