View Single Post
Staro 15.10.2017., 01:42   #9994
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Šta netko još manualno traži titlove u ovom stoljeću? Meni to sve bs player pronađe automatski
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
BS me preporodio zadnjih godina, pogotovo stavim da mi trazi titlove, na hr, srb i bih, i u 99% slucajeva mi nađe određeni titl
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ne znam, koristim ga možda i preko 10 god. i nikad nisam primjetio neka sranja. Eventualno ako je trebalo maknuti kvačicu s nečega prilikom instalacije da ne instaliram neko smeće (klasika za većinu programa) i to je to
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni je K-lite Codec Pack nešto što se instalira odmah nakon Windowsa i skupa s njim je već i MPC-HC koji si odmah tijekom instalacije podesim kako mi paše i ne diram.
Reprodukcija popularnih video formata za sve koji misle da još uvijek trebate codec-pack i BS.player.

Citiraj:
BSPlayer (BorisSoftware Player) je večpredstavnostni predvajalnik za operacijski sistem Microsoft Windows, ki ga je naredilo slovensko podjetje AB Team.

BSPlayer, kot tudi večina ostalih medijskih predvajalnikov, zahteva za predvajanje nameščene ustrezne kodeke in spliterje.
Citiraj:
BS.Player is prone to a buffer-overflow vulnerability because it fails to perform adequate boundary checks on user-supplied data.

Attackers may leverage this issue to execute arbitrary code in the context of the application. Failed attacks will cause denial-of-service conditions.
VirusTotal + Payload Security za bsplayer271.setup.exe. IMHO pitanje je vremena kad BS.Player završi isto kao i CCleaner.

Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 15.10.2017. u 04:13.
The Exiled je online   Reply With Quote