View Single Post
Staro 14.10.2017., 19:13   #982
trtatrt
Registered User
Moj komp

trtatrt's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Koristim isti Asus kao i ti. Router od Tele2 možeš natjerati da bude u pesudo Bridge modu, mada moraš kemijati i ako nisi sa mrežama na ti stalno će nešto zezati. Kupio sam D-Link DWR921 koji ima mogućnost postavljanja u Bridge i radi odlično ( iako sam rekao jednom D-link i nikada više).

Citiraj:
Autor Xlich Pregled postova
Bok. Ja sam malo novi u ovoj temi pa da se ubacim. Pogledao sam svih 31 stranu postova ali nisa baš došao do odgovora koji me jako mući.

Ukratko. Preselio sam se s lokacije di sam uživao na bakru s 50/10 konstantnom brzinom. Na novoj lokaciji mogu dobiti manje of 20 u dw te sam odlučio na 4G.

U temi sam našao puno dobrih informacija te sam odlučio da idem na tele2 (tera prometa) jer je to ubojica VIP ponude.

E sada moje glavno pitanje.

Da li iti jedan ruter koji se nudi kod nas u paketima (tele2, vip, t-com ako postoji) ima opciju da se stavi u bridge mode.

Ako ne postoji da li postoji iti jedan router s pristupačnom cijenom a da ima tu opciju.

Na staroj lokaciji sam imao dignuto bridge mode na iskonu te sam sve kontrolirao preko mojeg glavnor rutera (RT-AC88U) od DDNS, QoS, Game boosta, NAS-a i ostalih stvari
trtatrt je offline   Reply With Quote