Citiraj:
Autor fanATIk
Pretpostavljam da ovo GPS mislite na korištenje neke navigacije. Ja ako koristim navigacuju, koristim ju u autu, mob zakeljen zakeljen na nosač. Sunce lupa u šajbu, pretpostavljam da se i zato grije. No nebitno, nije mi u ruci, a jel se grije, zabole me, nek se grije dok god navigacija radi normalno. Mob ima 3 godine garancije, nek crkne.
|
GPS+3/4G i navigacija google maps....fakat se jako grijao. Iako, meni je nosač za mob na ventilaciji od klime tako da ga je brzo ohladilo i nije bio problem.
Citiraj:
Autor Drug Brko
A ono što i dalje ne razumijem je kako ekipa i dalje ne razumije kako i zašto se formiraju cijene koje se formiraju te kako i dalje ne razumije da nije 700 EURa za mobitel svima jednaka cifra u smislu "daću toliko za mob".
|
Kužimo mi to Brko. Ali postoji uloženo dobiveno kategorija. S te pozicije i ocjenjujemo. Recimo do neke cifre kaj se isplati (uzeći u obzir cons i pros te eventualne bugove i falševe). A to da je nekom i 10 tkn malo za mob vjerujem da nema puno takvih u HR. Realno. Ne računam ove kaj jedu crni kruh jel su uzeli iphone 8+ i guglo 2 XL na rate.