View Single Post
Staro 13.10.2017., 10:33   #2455
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ne kužim koliko se to tebi grije? Da ti je vruće pod prstima da ga nemreš držat? OK, imam ga u kejsu pa možda mrvicu manje skužim toplinu, no ja nisam skužio pregrijavanje, u svakom slučaju nikakvo koje bi imalo afekta na sam rad i performanse. A što se batke tiče, ne bih se složio na ovo dosta. Malo lošije u odnosu na m8, no i dalje dovoljno da u danu nemrem iscijedit bateriju bez obzira što mu radio. OK, korištenje moba je individualno, no velim, mob je lag free i radi ko i prvog dana, brzo i ko urica. Zato sam reagirao kad si napisao da je 960 promašaj.
Kirin 960 troši dosta više struje od kirina 955. Imao sam P9 i P10 pa to znam a bome ima i dokumentirano. Više se grije noviji kirin. Iako se i P9 dost jako zagrijao kod navigacije. Nije da se mob ne može držat pod prstima al se dosta jako ugrije taj P10 a još sam imao i masku gore. Nitko nije spominjao usijanje. I ptičice znaju da se kirini na huaweiu i honoru dosta jače griju od ostatka ekipe koja ima snapdragon. Tebi je to ok meni nije i točka. Svako ima svoje prioritete. Usput budi rečeno kod P10 je grijanje izraženije nego kod Mate 9 zbog manjeg kućišta a sama baterija je malo ispod prosjeka (u smislu trajanja). OK, dosta se brzo mob punio. Ima odličan i poveći punjač te to huaweijevo brzo punjenje. Na punjenju se moj P10 uopće nije grijao. Najviše kod kamere i gps/4G. Lag nisam primjećivao al jesam screen dimming bug koji me jako smetao.
Tvrdi je offline   Reply With Quote