View Single Post
Staro 12.10.2017., 23:18   #2452
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
pa već sam u ovoj temi čini mi se spomenuo da sam vidio S7 Edge koji ima hrpu slika u galeriji i ne može ih otvorit,mob očajno radi,trzavo i sporo.vidio sam i S7 koji je jedva radio do te mjere da je vlasnica popizdila i kupila Honor 8...
S7 bi i sam preporučio prije P10 jer se pregrijava,a imao sam Mate 9 tako da znam o čemu se radi.Kirin 960 je promašaj...
naglasio sam samo da i P10 ima neke adute,ali da je S7 generalno bolji izbor...
Kirin 960 promašaj? Ajd molim te elaboriraj.
Mob se više grije? Da, dok se puni. Zabole me.
Proc promašaj? Imam mate 9. Bolji mob koji radi isto kao i prvog dana, bez laga, trzanja i sličnih pizdarija još nisam imao. Ja mu manu fakat još nisam našao.

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Case obavezno ali staklo nagrđuje znatno i užas živi iskreno..Nijedno nije savršeno nijedno nema oleofobni premaz kak treba nit je feeling kod toucha kao kad se ide direktno po ekranu a niti jedno nije trajno rješenje. a ona usrana jeftina plastična folija kaj dolazi sa P10 je katastrofa. Kupuješ flagship pa ti vele da nosiš to smeće od folije. Iskreno, ja ne bi ni case uzeo da mob nije staklen pa se bojim pucanja...jer ionako većina nas mijenja mob minimalno jednom godišnje. Ne stigne se ni pohabat znatno. Bar kod nas koji znamo čuvat stvari.....
Zbog čega je kaljeno užas živi? Ja ne znam kakva si ti kupovao, no ja sam i za mate 8 i za mate 9 uzeo neko lijevo, 3 kom za 5,5 $. Touch radi besprijekorno, filing skužim da je mrvicu drugačiji (staklo telefona je glađe) i to zaboravim nakon 14 sekundi. I jebo me pas ako nije tvrđe od original stakla. Ja telefone furam po gradilištima, odlažem ih di stignem al na kaljenom ni ogrebotine. Ti mater, samsung s8 ružno pogledaš i zgrebe se. A ekran bi mu puko vjerojatno i da na dormeo madrac padne. A za oleofobni premaz me zabole neka stvar, uzmem krpicu i obrišem ga. No ako mi i netko kaže da se na mobu bez kaljenog ali s oleofobnim premazom ne vide otisci, samo ću reć da debelo laže. Isto ga moraš brisat.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F