View Single Post
Staro 11.10.2017., 10:08   #2663
Sa_Stilom
Premium
 
Sa_Stilom's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Croatia
Postovi: 2,707
1) OK, možda nisam precizirao vezano za Note8. Znači mobitel od 8k kn, ima limit na snimanju 4K videa na 10 minuta. Drugo, kod spremanja videa, svaki put kada fajl pređe 4GB mobitel file splita u 4GB fajlove, buffer mu ne radi kako spada i gubi se 1-7 sekundi videa. U isto vrijeme S7 nema limit na 4K video, uredno snima neograničeno, također mobitel radi split, izgubi se cca 0.3-1 sec video. Samsung mi je službeno odgovorio na oba slučaja da mogu vratiti mobitel i da će mi napraviti povrat novca, što sam odbio i odlučio biti "posrani kupac", te pokušavam koristiti mobitel u granicama njegove limitiranosti.

=> Koliko god to tvom mozgu možda izgleda neshvatljivo, da uređaj ima limit na 4K 10 min - treba pisati u specifikacijama, a split fajlova u 4GB čak i u internu memoriju ne smije rezultirati gubitkom videa.

2) Sugeriraš da ne znam koristiti mobitel, s kojim pravom? Pročitao si moj tekst preko one stvari, jer evidentno je da si prvu rečenicu ignorirao. Radilo se o Sony M4 Aqua. Ako se pozivaš na ne znanje, kreni od sebe, čisto - dobronamjeran savjet.

3) Mislim da sam jasno napisao sljedeće: Ako uređaj zaista ima neosporiv nedostatak, kupac ima pravo. Ako trgovina osporava nedostatak, potraži pravdu na Sudu, a ne na forumu. Jasno je ko dan da sam napisao "neosporiv" nedostatak i mislim da svatko normalan zna šta je to. E sad, ako netko želi glumit idiota, nek izvoli, nema smisla mu niti odgovarati bilo u živo bilo na forumu. Takvi najčešće ne čuju, ne vide i nikad ne nauče.

Da, ja smatram kada dvoje tumače zakon različito, da postoji Sud za to. (za početak i dopis od odvjetnika). Tebi su to inspekcije. Meni nisu, čisto iz razloga što znam kako iste funkcioniraju i u kojim doslusima isti rade. Slažemo se da se ne slažemo.

Najvažnija poruka mog posta svodi se na 2 rečenice, koje sam čak i boldao pa ću ponoviti:
Odgovornost leži na obje strane; i obje strane je odgovorno trebaju prihvatiti. Ne znanje nije opravdanje!
__________________
MC

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 11.10.2017. u 10:13.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote