Citiraj:
Autor ivicakus
Thx, probam odmah danas i javim rezultate.
|
Evo, ovako jučer sam se malo "igrao" i ovo su rezultati.
Driveri koje sam ja instalirao prije i koje mi je dao kolega maXonja su isti te oko toga nije bilo problema.
Naime iako driveri na Win10 izbacuju Code 43 oni poslije patchiranja budu instalirani dobro.
1. Ono što sam prvo probao je da sam na "frišku" instalaciju Win10 instalirao divere,patchirao ih i oni su bili ispravno instalirani.
Nakon što sam pokrenuo Claymore 9.8 driveri se sruše a Calymore prikazuje grafiku od 3Gb umjesto 4Gb i sruši se Claymore.
2. Nakon toga napravio sam clone diska Win7 gdje sve ispravno radi sa Claymore 9.6 i gdje su stari driveri.
Napravljena je deisntalacija drivera sa DDU, i instalacija DAG FIX drivera patchiranje istih i instalacija AB 440 Beta 16.
Pokrecem Claymore 9.6 sve radi ispravno Hashrate se podignuo sa 105 na 123 super!!
Ustanovio sam da mi na Claymore 9.6 ne prikazuje temperaturu i fan-ove nego sve stoji na 0, nakon "googlanja" ustanovljeno da treba pokrenuti ili Claymore 10.0 ili Claymore 9.8 kako bi se prikazivala temp i fan vrtnja.
Pokrecem Claymore 10.0 sve radi ok pokazuje se temp i fan podaci, Hashrate na 123, ali svi shareovi su rejected.
Tada pokrecem Claymore 9.8 i driver se sruši kao i Claymore.
Pokušavam pokrenut Claymore 9.6 driveri se ruše kao i program, pokrecem Claymore 9.8 driveri se ruše kao i program, pokrecem Claymore 10.0 driveri se ruše kao i program.
Deinstaliram drivere sa DDU i sve instaliram na novo pokrećem bilo koji Claymore odmah se ruše driveri i Claymore, ništa ne pomaže da ponovno proradi. Driveri i program se ruše.
3. Ponovno radim clone diska Win7 gdje sve ispravno radi sa Claymore 9.6 i gdje su stari driveri deisntalacija drivera sa DDU, i instalacija DAG FIX drivera patchiranje istih i instalacija AB 440 Beta 16.
Pokrecem Claymore 9.6 sve radi ispravno Hashrate se podignuo sa 105 na 123 ali su temp i fan vrtnja na 0.
Sada sam pustio tako, a temp i fan vrtnju pratim preko AB glavno da radi.
4. Nakon toga najviše radi znatiželje instaliram friški Win 10 sve podesim i pokrenem Clamore 9.6 sve radi ispravno hashrate na 123.
Čim sam pokrenuo Claymore 9.8 driveri se ruše i više ne radi niti Claymore 9.6 na kojem radilo i driveri program se ruše.
Zaključak:
Najvjerojatnije je problem u Claymore-u koji ili nije dobar (iako svima ostalima radi) ili mi postavke unutar Claymore-a 9.8 i 10.0 nisu ipravne.
Naime ja Claymore skidam sa ovog linka :
https://mega.nz/#F!O4YA2JgD!n2b4iSHQDruEsYUvTQP5_w
i na njemu samo u start.bat promijenim na ove postavke.
EthDcrMiner64.exe -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal EthWallet.ImeRiga -epsw x -dcri 5
Ako netko može potvrditi da je ova linija u Claymore start.bat ispravna za Claymore 9.8 onda bi i taj dio maknuo kao uzrok problema ili još bolje ako netko može uplodati cijeli folder Claymore-a 9.8 ili 10.0 koji ispravno radi sa beta dag fix driverima, ja ću promijeniti adresu walleta i ime riga da vidim ako je u tome problem.
Na kraju hvala svima koji su čitali moje probleme i postove, hvala na brzim odgovorima.
Volio bih kad ovi moji postovi bar nekom pomogli ukoliko imaju sličnih problema.
Evo i slike kako to sve skupa izgleda.
https://imgur.com/a/3s9Ku