View Single Post
Staro 10.10.2017., 23:34   #2139
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
sa Merlin-om moraš oprezno ponekad je bolji orginal firmware imam neki osječaj da se merlin ponekad bavi ispravkama grešaka za pojedine modele, pa na neko drugom dolazi do problema stoga i relativno često mjenjanje onog _1,_2... verzija istog firmwarea.
evo kod mene na rt-ac88u tek ovaj zadnji 380.68_4 nadmašuje orginal firmware, na 380.68_1 nakon nekog vremena zblesirao se router toliko da sam već mislio o servisu cijeli dan mi je trebalo da ga vratim na orginal firmware 380.68_2 je imao padove brzine i povremena pucanja 380.68_4 sad već 10-tak dana radi sasvim u redu.
drugo su dns serveri ponekad bolje radi na t-comovim dns serverima, ali je večinom bolji na googleovim ali i na googleovim zna zapeti, ono kaj ja radim kad osjetim da zapinje promjenim dns servere rebootam i miran sam 10-15 dana, ponekad ne često moraš factory reset i otraga reset gumb nakon naogradnje firmwarea i ponovno konfigurirati router ili upotrijebiti ASUS Firmware Restoration tool tako da ti se slučajno ne pomješaju postavke starog firmwarea i novog.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 11.10.2017. u 11:27.
skalar je offline   Reply With Quote