1. Tomshardware je pokrenuo stomatolog, a i dalje je glavni tamo...toliko o tome. Pricekaj par godina pa mozda bude citao nesto i iz pera strucnjaka, odnosno mene. :burn:
I jos jedna stvar, sto ti smatras pod strucno? Ako je ono sto ja mislim skoro nitko ne bi citao takve clanke osim zagrizenih fanatika prema kojima smo svi mi male bebe.
2. Hmm, sad smo vec na kvaliteti clanaka...
Vec jako dugo imam osjecaj da vecina ljudi sa foruma uopce ne cita nase clanke, a ovdje (forum) dolaze radi razmjenjivanja misljenja sa ljudima koje zanimaju slicne stvari. Eto ideje za sljedecu anketu.
Ozrenu je jako vazna kvaliteta clanaka, ovaj kvantitativni hype ga je primio odkad se site malo "pokrenuo". Odi na
http://www.pcekspert.com/stats i vidjet ces na sta mislim.
3. Nada
4. Ja ne mogu. Ajd nek mi neko baci nekakav inspirativni gif grafa da vidim na sta mislite. Ionako ste gotovi za 15 min s tim...
5, 6...
7. Clanak na jednoj strani mi je bljak, predugo se ucitava, a i ljepse mi je kad je na vise stranica. Svako ima svoj ukus, nas je ovakav, trpite.
Ovaj issue sa napred nazad strelicama je primjecen, i nama ide na zivce i slicno. Problem je u tome sto su nasi web programeri i dizajneri u Irskoj (Pajo i SBP) i tamo rade, a PCeks im je sideproject za koji nemaju puno vremena.
Banneri, po ne znam koji put, ne dobijamo lovu za njih. Sa svima imamo banner exchange i to je to. Daj jednom shvatite da mi nemamo bas materijalne koristi od PCEksa. Tu i tam nesto hardvera sta mozemo zadrzat.