View Single Post
Staro 10.10.2017., 07:45   #2407
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Htio bih uzeti novi dual SIM uređaj (u nekom normalnom dućanu tipa Links) za maximum 1000 kuna. Poželjno je da ima 2 GB memorije, barem 16 GB za storage, solidan procesor, HD ekran od 5", veliku bateriju (koja se relativno brzo puni) i što noviju verziju androida. Od svega što sam vidio online ovo dole mi je nekako pri vrhu, ali svaki od njih ima nešto meni bitno što onom drugom fali i sada sam neodlučan do te mjere da razmatram polovne Samsunge s Njuškala... ROFL? Koji od njih dva je najmanje zlo? Imate li možda neki treći prijedlog?

1) Lenovo C2 Power
2) Motorola Moto C Plus
3) ???

Da Lenovo dolazi s novijim androidom ne bi se uopće dvoumio jer ima puno manje sitnih mana od Motorole, ali opet, malo mi je glupo uzimati telefon koji ima staru verziju androida ako za iste novce postoji gotovo identičan uređaj u ponudi, a čak su i oba (recimo to tako) izašla iz iste garaže?!

Jel android 7 vrijedan toga da uzmem uređaj koji ima duplo lošiji punjač i nikakav bundle dok drugi nudi gotovo sve što mi treba, a najveća mu je mana (ako je to uopće mana) android 6 i to što vjerojatno nikad neće dobiti nadogradnju?

Uređaj ću (nadam se što prije) prepustiti na korištenje jednoj ženskoj osobi i vjerojatno će biti korišten sve dok ne rikne. To je glavni razlog zašto se i dvoumim. Strah me da ću poginuti od ženske ruke ako se ona Motorola s baterijom od 4000 mAh bude punila pola dana, a imao sam tablet s upravo takvom baterijom i na slabijim se punjačima (poput ovoga koji dolazi uz Moto C Plus) punio cijelu vječnost i još par minuta.

Već me od svega ovoga lagano boli glava. Toliko je smeća u ponudi da su mi skoro i sinusi otišli u **rac.

Pomozite mi da se ne za**bem i ne kupim totalno **anje!

Hvala

a ovaj ?

https://www.uzishop.hr/uredaji/16834...m-gold-eu.html
nick praskaton je offline   Reply With Quote