Citiraj:
Autor Tvrdi
Daj molim te. Ići će neki "security" updejti. Zaboravi updejt i nove featurese za viber, skype, watsapp, mbanking, face i sl appove jel nema podrške devsa. Isto tako gomila korisnih apova kompletno fali na WP storeu. Prvo kaj nemam na WP je mHPB koji mi je jebeno koristan na više razina da ne velim dalje kaj koristim. Budimo ozbiljni. WP će imati samo "furka" ekipa. Daleko od toga da nisam fan WPa ali baš zato treba realno stavit činjenice na stol.
BTW tema je Nokia mobiteli sa androidom a ne WP nokie. Nek se napravi tema za to ako nema pa tamo nek fanovi istog raspravljaju o novitetima.
|
Ti još ne shvaćaš što si pročitao...
Microsoft objavio da odustaje od dodatnih featurea OS-a, kakve to veze ima s developerima tih tvojih aplikacija?
Inače, korisnik sam PBZ-a. Aplikacija za Android je teže smeće, u usporedbi
onom na WP.
Ne koristim snapchate, tvitere i slične gluparije. Sve što je u trenutku mog zadnjeg korištenja radilo na Lumiji, nije zahtjevalo nekakav update. Kojih korisnih appova fali? Daj mi nabroji nekoliko?
Ako je tebi sama spoznaja da netko stalno nešto krpa po softveru utješna i to ti je neka vrsta sigurnosti da je OS "živ", onda ne znam kaj da ti kažem.
Nisam još našao da je nešto od aplikacija na WP trebalo nekakvo kritično popravljanje, da bi me to odbilo od OS-a.
Temu već imaš, ali si je fulao već u samom startu postajući da je "WP pa-pa"