Citiraj:
Autor hash
http://en.miui.com/thread-847028-1-1.html
Cini se da necu tako skoro na eu rom  
Btw, ovo je obavijest od 15.9.2017. Dakle skoro mjesec dana je takva situacija.
Stvar je da zapravo niti ne zelim na eu rom. Zelim mob kojem rade notifikacije, kojem radi uber i na kojem zapravo rade sve aplikacije s playstorea. I internet bankarstvo. Engleski i tri kineske aplikacije koje ne mogu deinstalirati mi nisu problem.
@Srky, nemoj pratiti onaj tutorial sto sam linkao nego odi se registriraj na miui.com/unlock (ili tako nesto, ne znam na pamet) i dobit ces kod za otkljucavanje za par sati (bar sam tako ja). Dok to nisam napravio u sustavu nije niti pisalo da sam se prijavio za otkljucavanje.
Medjutim kad to sve rijesis vidjet ces da ne mozes otkljucat bootloader tako da nis od tog. Ako se odlucis koristiti china rom javi dal ti rade notifikacij i kako si instalirao Google Appse jer sam nasao hrpu tutoriala. Probao sam dva razlicita nakon factory reseta i uvijek isto. Uber i notifikacije ne rade. Isto tako u Gmailu mi iskacu neke greske kad ga otvorim ali s tim mogu zivjeti, za sad. Isto tako ako koristis Uber, javi.
|
Probao otključati preko tog Mi Unlocka ali dobijem error kao što si i spomenuo:
A gore je zadji Chinese Global Stable ROM:
Sad sam u postupku stavljanja Google aplikacija pa cu javiti kako rade notifikacije, a Uber ne koristim.
Pada mi napamet da li bi se mogao stavit Android One (stock od A1 verzije) pošto su hardware-ski isti?