View Single Post
Staro 09.10.2017., 10:03   #1606
cdanijel
Guest

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kak se uzme. Ekskluziva bi trebala bit ne samo u šarenom logu i malo drugačijoj tipkovnici.
Bit ću slobodan iskoristiti tvoju paralelu da pobliže objasnim:

Ako kupimo švicarski sat, on ne samo da će dobro izgledati, već će imati i mehanizam koji je vrhunski. Ak kupimo bilo koji skupi auto, kupit ćemo ga s novim motorom i s novom verzijom android auto/papple iconnect.

Kriv sam ako smatram da se u tehnološkim proizvodima treba ugrađivati aktualna tehnološka rješenja, a ne napraviti nešto na staroj osnovi. Slijepci smo ako ne vidimo da je lenovo reciklirao T470 koncept, pritom onemogućio da korisnici T470 ugrade T25 tipkovnicu i na tome zarađuju od zagriženika šarenog brenda.

"Grintanje" - apsolutno. Da je generalna tema o prijenosnicima od 14" ne bih niti pisnuo. Međutim, kao netko tko dijeli svojevrsnu strast prema TP, kritički komentirati ovakav potez lenova je na mjestu.
Mogu te shvatiti, ali posebne verzije skupih satova imaju samo još neki skupi detalj na sebi, ništa više od toga; mehanizam je gotovo bez izuzetka - identičan.

Ali da, ovdje prodaju šarenu lažu. Tko voli - kupit će. Ja sam veliki fan Lenova (i još nas dosta ovdje), ali mi ne pada na pamet kupiti...
  Reply With Quote