Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kak se uzme. Ekskluziva bi trebala bit ne samo u šarenom logu i malo drugačijoj tipkovnici.
Bit ću slobodan iskoristiti tvoju paralelu da pobliže objasnim:
Ako kupimo švicarski sat, on ne samo da će dobro izgledati, već će imati i mehanizam koji je vrhunski. Ak kupimo bilo koji skupi auto, kupit ćemo ga s novim motorom i s novom verzijom android auto/papple iconnect.
Kriv sam ako smatram da se u tehnološkim proizvodima treba ugrađivati aktualna tehnološka rješenja, a ne napraviti nešto na staroj osnovi. Slijepci smo ako ne vidimo da je lenovo reciklirao T470 koncept, pritom onemogućio da korisnici T470 ugrade T25 tipkovnicu i na tome zarađuju od zagriženika šarenog brenda.
"Grintanje" - apsolutno. Da je generalna tema o prijenosnicima od 14" ne bih niti pisnuo. Međutim, kao netko tko dijeli svojevrsnu strast prema TP, kritički komentirati ovakav potez lenova je na mjestu.
|
Mogu te shvatiti, ali posebne verzije skupih satova imaju samo još neki skupi detalj na sebi, ništa više od toga; mehanizam je gotovo bez izuzetka - identičan.
Ali da, ovdje prodaju šarenu lažu. Tko voli - kupit će. Ja sam veliki fan Lenova (i još nas dosta ovdje), ali mi ne pada na pamet kupiti...