Citiraj:
Stara koristi mail, fb, messenger, whapp, viber, surfanje vijesti, recepti i igra dosta one igrice kao candy crush saga
|
Ajde kokos, pogledaj opet zahtjeve...radi li ovo sve na WP? Radi. Kaj hoćeš više?
Kakav mrtav OS?
Citiraj:
Autor coconut
@1van
Ja do sada nisam imao nikada problema sa Androidima tako da ne znam o čemu pričaš. Činjenica je da je WP mrtav OS. Ako proizvođač OS-a digne ruke od njega, prestane podržavati i aplikacije koje je sam proziveo (npr. Skype), znaš da mu je odzvonilo. I svima je to jasno osim tebi. To što si ti zadrti WP-ovac je tvoj problem.
|
Uporan si u ovoj temi s anti WP propagandom koja nema veze s vezom.
To što tebi ne paše ili ti nešto fali, preskoči i koristi ono što ti odgovara, ne kužim konstantno pljuvanje. Ima ljudi kojima odgovara.
Primoran sam koristiti Android, i to 2 komada...nažalost. Poslovno mi WP zadovoljava sve potrebe, no ne mogu pronaći L1020 u meni prihvatljivom stanju.
Imam doma još aktivnu 820, apsolutno sve na njoj radi, iako nema W10. Je li i W8.1 mrtav? Meni nije, mogu zvati, slati poruke, mogu na net, mail. Sve što mi treba.
Privatno mi trenutno i WP zadovoljava sve potrebe, jer sam se maknuo sa svih popularnih društvenih mreža. Igrice ne igram. Opet, nikakvih realnih potreba za Androidom nemam.