View Single Post
Staro 09.10.2017., 00:08   #2267
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ripple / Swell konferencija / razmišljanja

Prvo da se zahvalim Blaster32 koji me je onom kratkom objavom od prije par dana o pump Ripplea natjerao da proučim Ripple.

Znači Ripple me je doista oduševio. Tvrtka koja već sada ima 90-tak klijenata mahom Banaka (Unicredit je vidljiv na njihovim stranicama od nama bliskih), tvrtka koja se usudila izazvati veliki SWIFT koji drži cijeli svjetski transfer novca između Banaka a osnovan je 1970-tih. Cijena i brzina transakcija. Tvrtka koja ima muda da organizira svoju Swell konferenciju isti dan u istom gradu (Toronto; od 16.-18.10.2017), od SWIFT SIBOS konferencije koja se održava od 16.-19.10.2017 :-) Imaju i malu ulogicu kao tvrtka na toj istoj SIBOS konferenciji.
Čini mi se ako budu dovoljno brzi, da bi jednog dana mogli postati globalno prihvaćeni od financijskih institucija.

E sad Swell i velika najavljena objava CEO-a Ripplea?

Koliko čitam, ne očekuju se objava nekakve ogromne stvari kao neki veliki novi klijenti itd. Pošto je stvoren velik hype i cijena značajno raste, kakva su vam razmišljanja, kada DIP, koji dan će krenuti pad cijene. Meni se čini da će za / poslije konferencije ići korekcija prema dolje i onda lagani ponovno rast. Samo kada? Prvi dan konferencije ili?

Slobodno pucajte mišljenja!
...Tihomir... je offline   Reply With Quote