Citiraj:
Originally posted by Beren
1. Sto ce reci da nasi clanci nisu dovoljno strucni ili...??
2. Vise ovako, jedan napise, glavni urednik (Ozren) pogleda jel to lici na nesto i onda ga Ivona izlektorira.
3. No comment
4. Mozda ti to mozes za 15 min, ili si brijes da mozes, ja osobno ne mogu posto se u Excel ne razumijem previse.
5. Branim svoje misljenje
6. Ja znam u cemu je razlika. U biti me zanimalo zasto r8500 dobiva 10% gore, a ti200 0% zbog prakticki istog featurea. Lijepo je to sve na papiru, ali ko koristi sve te djidje i gdje se to moze vidjeti.
|
Što se mene tiče:
1. Da, nisu stručni , bez uvrede , ali amateri nikad nemogu napraviti profesionalni rad.
2. Neka Ozren malo bolje pogleda , izgleda da mu je kvantiteta članaka važnija od kvalitete. (Na svakom drugom članku "..ovo je stoti , "...ovo je 59." "...ovo je n-ti".
3.Nemam niš za reč
4.Da , to on može za 15min
5.To je tvoje pravo
6. Totalno mi je svejedno ,bio bi zadovoljan i s jednom i s drugom
7.Ergonomija u člancima je u Q , pročitaš stranu i onda se ili vračaj na vrh pa klikaj ili izaberi iz izbornika što je na članku od 30str. fakat zamorno (zato ga niti ne čitam. ugledajte se na digit-life , članak na jednoj strani). Bilo bivrlo zahvalno uvesti "Next Page" na dnu..mislim ako imate vremena jer ste ipak volonterski sajt (da mi je znat zašto se onda baneri tolki i reklame vrte, sigurno vam ništa ne plaćaju.. :confused: )