View Single Post
Staro 07.10.2017., 23:52   #3944
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
@Rista - ja bi uzeo S8 da ima flat ekran i da mu nije fingerprint na tom glupom mjestu. Ovo prvo je dealbraker bio a na ovo drugo bi se valjda navikao. Kad pogasiš sav bloat od samsunga onda si otvori dev options i tamo animacije na off. Meni to pomogne kod svakog androida.
Ne volim animacije off, eventualno ih ubrzati Ergonomski gledano, ako drzis mob u desnoj ruci idealna pozicija fingerprinta i jest malo u stranu, ne u samoj sredini ali 1) ne drzis uvijek u desnoj, i b) opet ne tako visoko kao sto je kamera. S8 ima srece sto je kompaktan pa to funkcionira, na ovim vecima nema teorije bez konstantnog zongliranja. A za flat ekran, nije mi dealbreaker ali svakako bih preferirao. Zakrivljeni rubovi su super pod prstom dok ga koristis, i sav sadrzaj kao da iskace iz ekrana. Ali isto tako taj rub izgleda bezveze na bijeloj pozadini i realno ne sluzi nicemu osim kao dizajn detalj. Edge panel app cak i moze biti koristan, i dobra je stvar sto je konfigurabilan ali to se opet moze napraviti i na flat ekranu.
Rista je offline   Reply With Quote