View Single Post
Staro 07.10.2017., 22:38   #3936
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Nakon isprobavanja svega, otpali su Note 8 i S8+ i dosla obicna S8-ica. Jednostavno me odusevio taj form factor Sasvim dovoljno velik ekran u, za danasnje pojmove, malom kucistu. Jednom rukom se barata bez problema. Zanimljivo je i da crni koji je na pocetku bio definitivni #1 izbor uzivo izgleda pomalo jeftino u odnosu na orchid grey i silver. Metalni rub mu se uopce ne kuzi niti spojevi sa zakrivljenim staklom.

Dojmovi su onako, standardni. Vrhunski hardver, debilni polozaj fingerprinta. Uz naviku doduse skroz iskoristiv na S8, na ostalima nema sanse. Nisam koristio lagwiz od Notea 5 i cuo sam u medjuvremenu da je blizi stocku nego ikad. Reakcija na to je Mob je apsolutno natrpan opcijama. Vecina vjerojatno ni ne zna cemu sluze mnoge. Ako je ista dobro ispalo od toga je da ima nekih stvarno korisnih. Tipa swipe down bilo gdje na home screenu za povlacenje notification bara dolje. Toliko korisno da mi je cudno da su to ikad ubacili. Mob zapravo radi dobro osim trzavog smeca od Bixbya, i ponekad app drawera. Osjeti se da je Samsung a ne Nexus/Pixel ali vecinom je ok.

Generalno sam dosta zadovoljan i jedino sto bih uopce mijenjao je flat ekran i fingerprint na dostupnijem mjestu otraga. Ali ne mozes sve imati, kao i obicno.
Rista je offline   Reply With Quote