View Single Post
Staro 06.10.2017., 23:13   #847
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Zasto tako mislis ? Pa nisi jedini u Gracacu sa homedrekom Kao ni ja u Valpovu... samo mene spasava Beliscanski odasiljac koji preuzme dobar
dio korisnika i eventualno pravi smetnju onima sto se spajaju na ovaj moj tako da iako sam nekih 500m od svojega brzina je pristojna.

Evo ti friski primjer, sada mjereno.

A vidi vrijednosti signala u odnosu na jucer sto sam okacio.

Dakle sve isto vise manje. Jucer SINR bio 21.4 i 25.2 a vuklo 70Mbps. Sada SINR 24.8 a jedva prebacilo 60Mbps.

I tak ce biti do jedno 21h, onda ce na +70Mbps... tableti razni, telefoni, 4G stickovi... sve to ljudi koriste kada dodju sa posla dok ne odu spat...

Tu nikakva antena ne pomaze niti ima utjecaja na brzinu, sve ovo ja dobijem i bez ikakvih antena, sam ga moram malo bolje pozicionirati tj. ne moze stajati tamo gdje mi pase da stoji.

@buljaka

Jel se spajas na isti Cell ID kao ja ?
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
[LTE | HR VIP (21910) | 800 MHz (6225)] [RSRP: -87, RSRQ: -12, RSSI: -53, SINR: 3.0 (96.9%)] [CELL ID: 777041] [1s]

nije isti cell id... hm..
Citiraj:
DA, zanimljivo... pa na sta si ti spojen ? Danas sam nosao malo na jednu pa malo na drugu kucu, znaci 200m vamo-tamo i uvjek se spaja na istu celiju.
Citiraj:
Pa nemam pojma lol. Sad mi je još manje jasno... možda beliscanski ?

Poslano iz mikrovalne
Citiraj:
Pa nebih rekao... jako je mala razlika i isti brojevi maltene.

777041
777043

To bi po nekoj logici trebao biti isti odasiljac ali hmmm... mozda je svaka antena 1 celija tamo gore no nisu ni iste velicine...

Mozda jedna pokriva prvih neznam 1km a druga sve iza toga ili tako nesto.

Cudno mi je, ama da mi se bas nikad nece spojiti ni na jednu drugu celiju.
Citiraj:
Da. Čudno je . Meni je uvijek na ovoj ćeliji... vjerojatno je to valpovacki odašiljač a druga antena

Poslano iz mikrovalne

Daj mi reci da novom verzijom aplikacije, https://drive.google.com/drive/folde...3IwNmZEM2p4NFE (cetvrti link, v4) da li ti celije jos isto pisu? meni sad pise ovo: BDB51

buljaka je offline   Reply With Quote