View Single Post
Staro 06.10.2017., 20:08   #2658
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor cdanijel Pregled postova
.
Tu si ti nešto krivo shvatio zakon.. Nema tog zakona koji ti daje pravo da možeš nešto vratiti ako ti se ne sviđa jer si kupio u trgovini. Pravo imaš samo dana ako si kupio isključivo online, a ne tako kao što ti pišeš.

Uspio si vratiti samo jer se trgovac nije htjeo natezati s tobom, ali da je mogao odbiti, mogao je, i ne bi mu ama baš ništa mogao, osim derati se na njega. Jer opet, zakonsko pravo to što ti pričaš ne postoji za kupovinu u trgovini...

Iako da, kužim, oni se obavezuju na tih 7 dana...ali onda u tom slučaju ne citiraš nekakve zakone niti pišeš da si ti oprao trgovca s tim i tim zakonom, jer to što citiraš zakon, ništa nije opralo tog trgovca.

Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Prebaciti trgovinu na drugi kraj Zagreba je ili potpuno lud ili ludo hrabar potez.

Ne znam što se dobrog može iz tog izroditi, pa tamo su u blizini MagazinRS, HGspot, Elipso, Chipoteka, Mikronis...
Instar... :=)

Iako mislim da lokacija takvih trgovina kao što je ADM nema nikakvog značaja, jer je većina sigurno preko weba i ne ovise o fizičkoj posječenosti kupaca... Meni npr nevažno jel bili gore ili dolje, i ovako ako nešto trebam kupujem preko weba i tražim dostavu, ili netko od frendova pokupi. Ak niš drugo, imam zakonsko pravo vratiti ako mi ne paše

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 06.10.2017. u 20:17.
FRipper je offline   Reply With Quote