View Single Post
Staro 06.10.2017., 17:04   #812
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
iritantan mi je lik sa sve i jednim reviewom, ne samo ovim rantanjem na temelju sto se prosvercao luzer u prostor gdje ne smije biti, i zgrabio telefon u ruku 2 minute i onda na temelju toga nasrao pola sata video, a 90% sranja sto je namljeo vrijedi za 99% drugih telefona na trzistu.

sere na bezelu, a ignorira cinjenicu da ima fucking FRONT FACING spikere, koji mi vrijede 100 puta vise nego 2 mm manji bezel. Da su manji ko na Samsungu, e onda bi bilo "izgleda ko S8" ili "sada stiskam rukom po ekranu slucajno"

Pa sto si lik onda ne pokrene firmu i dizajnira najbolji telefon na trzistu, savrseni.

ekipa samo jambra a NEMA POJMA kako se dizajnira uredjaj, kakva sve ogranicenja postoje, neke dizajnerske smjernice kojih se zele drzati, zastita porduct designa drugih proizvodjaca (ako se ne varam, apple je jebeno patentirao ili nekako zastitio njihov simetricni omjer bezela gore i dolje na mobitelu, pa su drugi morali praviti razlicitie visine, makar i malo)

microSD nikad nisam koristio niti mi trebao, a niti ga je ijedan Nexus imao ako se ne varam, mozda tamo prije 5-6 godina, uz danasnje besplatnu onlinu pohranu i Google Photos, te startnih 64GB storagea, ne vidim cemu mSD

3.5mm., osobno nisam u njega ustekao nista vec godinama, no shvacam zasto ekipa prigovara i podrzavam ih u tome.

a to da ja volim Pixel, bas suprotno, meni moj ide na jetra, jer se u zadnje vrijeme totalno uzjebao, imam konstantno rusenje aplikacija, smrzne se i ugasi, ili resetira, treba mu pun K vremena da otvorim camera app. moram napraviti factory reset koji nisam odradio otkako sam ga uzeo, a imao sam 2 velika system updatea od tada.

svaki telefon je kompromis u necemu.

meni se jos uvijek vizualno najvise svidja G6. Meni je osobno kamera presudan faktor i tu je pixel madju najboljima. (osim video u low lightu :lol: )
Gabre je offline   Reply With Quote