Citiraj:
Autor Albert Wesker
Znam da je malo OT ali bolje da pitam tu nego da otvaram temu.
U zadnje vrijeme me pici neka volja za treniranjem Juda, vjerojatno da si upotpunim prazninu u vremenu nakon radnog vremena. 196 cm sam visok, 110 kila i nisam trom  Isao sam u teretanu u par navrata po 6 mjeseci a i radim fizicke poslove. Eh sad, sta mene zanima? Zanima me da li netko zna/preporucuje dobar gym gdje bih trenirao Judo?
Unaprijed zahvaljujem 
|
Black Belt je po meni najbolji za poctenike a i one sa nes iskustva. Imaju i drugih vjestina u ponudi osim Juda pa vidi, slicno je..
Ima sest godina Juda iza sebe i zao mi je sto nisam ranije presal na BJJ. Judo je ok za trenkat godinu, dve a onda nemas kaj osim natjecat se. Nije bas frinedly prema rekreativcima
O dimenzijama i misicima ne trebas razmisljat dok nesto ne naucis a to tad ce te midgeti ko ja sa svojih 175cm ili jos manji razvaljivat ali i nes naucit. Meni jos nije dosao dovoljno velik "cisti" pocetnik da me moze zgromit svojom velicinom, snagom i slicno a imam 4 banke i 90kg sa spekom, bez lazne skromnosti. Trenkam BJJ, no gi u ATT Zagreb zadnjih godinu i sitno. Imas svasta tamo, ne samo bjj pa navrati. Prvi trening je gratis