View Single Post
Staro 05.10.2017., 22:41   #2176
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
cek cek cek cek cek.

uvijek kriv ovaj iza?! pa jel ti shvacas da je ovdje Stroll PROMIJENIO PUTANJU i "prestrojio" se u vettela??? pa valjda znas da u prometu onaj koji mijenja smjer mora provjeriti da li je sigurno izvesti tu radnju i da ako netko je tamo da ga propusti, iako je taj mozda u prekrsaju.

i nemoj mi te fore prodavati ko Vorda da ne volimo hamiltona da je crnac, pa sad ne volimo strolla jer mu tata kupio mjesto. meni je decko sasvim na mjestu, ne namece se, nije arogantan, vozi pristojno. Ali je ovdje pogrijesio definitivno.
Dakle, Stroll je kriv jer se iza njega nakon završetka utrke Vettel vozi kao manijak, ne ostavlja sigurnu distancu i zabija mu se u prednji kotač.
Nije ti ovo Slavonska avenija, nema crta. I da je branio poziciju za što nema potrebe jer je utrka gotova, opet je Vettel kriv.

Iz tog tvog videa se jasno vidi da je mogao komotno pričekati i proći po unutarnjoj strani, da je htio, ako mu se već žuri. Što je htio napraviti, da je morao 2 bolida prebrzo (i preblizu) zaobilaziti po vanjskoj strani, očito samo on zna.
Tu se tek jasno vidi da ga Stroll nikako nije mogao vidjeti od ovog bolida s kojeg je snimka.

Pogledaj ovo onoliko puta dok ti ne bude jasno da ovdje nema nikakve namjere, skretanja ni "prestrojavanja". Gledaj kacigu i smjer u kojem gleda, gledaj ruke i gledaj volan...pažljivo. Sad opet, i onda još nekoliko puta.

Zapitaj se odmah i zašto van nije puštena snimka s Vettelovog bolida u tim trenucima Imaš Strollovu, imaš od bolida iza, ali nema ničeg s Vettelove...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.10.2017. u 22:57.
1v@n je offline