Sony mobiteli i kamere, ko Renault u F1. Bolje Renault motor radi u RedBullu, nego u tvornickoj Renault momcadi :lol:
mene mali bezeli apsolutno ne privlace, dapace, recimo dok sam imao Note5, koji je imao kapacitivne tipke u onom malom prostoru ispod ekrana, pa stalno ali stalno sam stiskao dolje tipke.. S8 i S8+ su mi tako nefunkcionalni uredjaji, ono, wtf. Ko igrackica, moram ga drzati ko vruci krumpir da ne stisnem ekran, a ekran rastegnut kao da gledam u daljinski od televizije.
ekrani za racunala, televizije, idu svi u sirinu, a na mobitelima ih suzavaju i protezu. Meni se taj jako uski dizajn ekrana nikako ne svidja. Ne vidim apsolutno nikakve prednosti.
osobno bih volio da je google izbacio pixel 5" u takvom 16:9, da je odrezao malo gore dolje bezele ko na xl-u, te napravio mob 1 ili 2 mm deblji da i dalje imaju mjesta za elektroniku/bateriju.
to bi bio hit uredjaj. bio bi savrsen. Ovaj XL je ogroman, malo je veci u svim smjerovima nego moj XL, s kojim se vec sad borim, i borba je doc do notifikacija. A sada je ekran JOS veci i JOS vislje stoji rub nego trenutno...
LG mi je imao i mislim ima jos uvijek, da mozes staviti dodatnu tipku u navigation bar, koja onda sluzi kao shortcut za slide down/up notification panela... fenomenalan feature koji bi SVI trebali implementirati. Pixel je nesto pokusao sa slidigom preko fingerprint scanera, ali to mi zahtijeva pomicanje uredjaja u ruci, protezanje prsta, itd, jer ako trebam scrolati dolje, onda uglavnom vec nesto radim na mobu i drzim ga drugacije, nego kada ga idem unlockati.