View Single Post
Staro 05.10.2017., 16:48   #803
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
jel gledao tko prezentaciju?

sami su izjavili da vise nema niti ce biti nekih pomaka u samom hardveru kod uredjaja, sve se svodi na isto, ali ono gdje postoje pomaci i gdje google prednjaci je AI, software, i funkcionalnost. Kamere se nece maknuti s ove tocke dok ne krenu radikalno mijenjati fizicki oblik mobitela i krenu ugradjivati jos vece senzore to prvenstveno bolju optiku sa staklenim elementima, a ne plastikom. A daleko od toga da su i danasnje kamere lose. Lose su pri slabijem svjetlu, a tu jednostavno velicina senzora igra presudnu ulogu.

procevi, ram, storage, to je sve i vise nego dovoljno i brzo za apsoluno sve i jednog korisnika.

mene je impresionirala prezentacija, upravo po pitanju google assistanta, machine learninga, google lens, a da ne spominjem simultani prevoditelj koji je ono, get the fuck out. Zamisli odes u norvesku i mozes prakticki tecno komunicirati sa lokalnim stanovnistvom. ovo je do sada bio SF, Star Trek fantazija.

Jedino je steta sto Pixel2 5" nisu isto malo smanjili gornje i donje bezele, ali onda XL ne bi bio primamljiv toliko.

koliko god smatram retardacijom ne implementirati 3.5mm utore, toliko mi je razumljivo i ocekujem potpuno nestajanje sa mobitela u roku jedne do dvije generacije.
Gabre je offline   Reply With Quote