Citiraj:
Autor De5tr0yer
Momm, kolko je sad prošlo vremena otkad si počeo, kakvi su rezultati, kolika je stagnacija i koliko je para utrošeno ukupno u sve što si kupovao?
Zanima me i kakav je plan održati to što si postigao?
Pitam jer me interesira.
|
Krenuo sam krajem svibnja ove godine s nekih 118kg.
Sad sam na 103kg, 15cm izgubio u struku itd. Jedem nekih 2500-3000 kalorija dnevno, financijski sam daleko u boljoj situaciji nego kada sam se hranio s normalnim gablecima itd.
Kupio neki dan 10kg smrzutih purećih file-a.
Žena i ja jedemo nekih 500g dnevno, znači to mi je za nekih 20 dana kada treniram, uz cheat day i jedan dan bez toliko proteina mi ispadne za oko mjesec dana mesa to.
Jaja su mi nekih 160kn mjesečno.
Sirevi nekih 100kn mjesečno.
Zobene, riza i tjesto zanemarivo.
Povrće nekih 150kn mjesečno.
Suplementi su nešto skuplji, ali na kraju mjeseca sam svakako nešto ušparao.
Prije sam jeo iz pekare ujutro (bar nekih 5-6kn), gablec nekih 30kn, večera nešto iz frižidera (nekih 10kn), što mi je ispalo nekih 50kn dnevno, što je oko 1500kn mjesečno. Ovako za 1200-1300kn žena i ja jedemo cijeli mjesec.
Ono što jedem je:
jaja (4 dnevno, svaki dan)
piletina/puretina/svinjetina
povrće
zobene
sirevi
riža/tjestenina
tuna
Pokušavam održati ugh ispod 80g u dan treninga i ispod 40g u dan bez treninga (zato i ne jedem voće).
Izbacio sam šećer iz kave, izbacio kruh i sokove (ne fale mi uopće više).
Otpor u gymu raste žestoko, već sam na nekih 170kg deadlift i 140kg squat, bencham 90kg lagano.
Plan je pasti na 90kg, lagano dići ugljikohidrate i pokušavati držati tu kilažu. Čak mi više niti nije cilj dostići neku određenu kilažu, već izgledati nekako. Lagano mi se oblikuju prsa, ruke, kvadricepsi sve veći, trbuh sve uži itd.
Super se osjećam, volja za svim mi je porasla, ne spava mi se više toliko, imam volju za radom itd.
Što se tiče "kemije" koju pijem je:
protein (kad mi fali iz hrane, jer nisam gladan ili nisam u mogućnosti jesti, pijem ga poslije treninga, dobro mi dođe tih 20g proteina, pokušavam održavati nekih 1.3-1.5g proteina po kili)
kreatin (zanimao me, htio sam vidjeti učinak, pokazao se super, prvih 15 dana mi porasla snaga za nekih 10-15% (deadlift i squat), nepotreban za nekoga, meni daje volju da guram dalje
omega 3 (izbjegavam tunu ako je moguće, gotovo da i ne konzumiram ulje), jednostavno mi fali
multivitamin (iz proteini.si, ne konzumiram voće, pa mi fali)
magnezij (sve jasno i poznato)
coffein (myprotein, dobar boost prije treninga, više se znojim, nekako sam puniji energije, možda i placebo efekt, ali koristim)