View Single Post
Staro 05.10.2017., 09:43   #2126
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ma dobro, očito da je Hamilton postupio ok što se nije kačio s maxom, pogotovo imajući na umu da je vettel toliko iza + imao je već fino vodstvo u prvenstvu. Priznam, Hamiltona ne mogu smislit pa sam pristran. Al rec da su alonso i schumi ziherasi čisto da se kontrira, e to nema veze s mozgom.

A u f1 se sve vrti oko para. Nisam vidio Bottasov ni Kimijev ugovor, al sam siguran da je Bottasu na ovaj ili onaj način dano do znanja da je vozač broj 2. A kakve su njihove strategije za trku ne možemo točno znat, osim onog što vidimo i čujemo na tv-u i kroz team radio.
alonso je jednu utrku u renaultu vozio toliko sporo, da mu se klien u red bullu unlappao preko njega...a on kao drugi bolid na stazi...samo zato sto je znao da ne moze kimija stici, pa kao stedi bolid. a za schumija je sve opjevano, pogotovo kada su rubensu naredili u indianapolisu na utrci 6 bolida, da mora prikociti i propustiti vozaca broj jedan...

najjace je sto se napada vozac koji se utrkuje i koji je izgubio od timskih kolega (sto nije sramota, ali za to shvatiti mora se malo vise razumijevanja sporta imati u glavi), sa ovm sljamom na stazi od vozaca kojima su todt i raznorazni likovi micali timske kolege sa staze...fernando is faster than you lol

ovim ne odgovaram samo tebi nego opcenito, a i drug brko je primjetio neka cudna rezoniranja...

Sent from my MI MAX using Tapatalk