View Single Post
Staro 05.10.2017., 07:08   #2124
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ma dobro, očito da je Hamilton postupio ok što se nije kačio s maxom, pogotovo imajući na umu da je vettel toliko iza + imao je već fino vodstvo u prvenstvu. Priznam, Hamiltona ne mogu smislit pa sam pristran. Al rec da su alonso i schumi ziherasi čisto da se kontrira, e to nema veze s mozgom.

A u f1 se sve vrti oko para. Nisam vidio Bottasov ni Kimijev ugovor, al sam siguran da je Bottasu na ovaj ili onaj način dano do znanja da je vozač broj 2. A kakve su njihove strategije za trku ne možemo točno znat, osim onog što vidimo i čujemo na tv-u i kroz team radio.
Vordu špotamo jer prema pristranom i subjektivnom mišljenju sudi i presuđuje.
Ti sada kažeš da ugovore nisi vidio ali znaš da je Bottas ugovorom određen kao drugi vozač ili da mu je dano do znanja i to je sad takav problem kaj je Bottas to što je. Ali je sasvim normalno da Raikkonen prepusti pobjedu u Monaku i bude firewall u Mađarskoj svom timskom kolegi u prvoj polovici sezone To je sasvim super i prihvatljivo. Ah ti dvostruki standardi...

Općenito vidim da je veliki problem Ferraristima što Hamilton ima pomoć timskog kolege, prvi puta u svojoj karijeri, pa ga se naziva papkom jer nije napao Verstappena jer se očito željelo da se skrši.

@mob
Brko je offline