View Single Post
Staro 03.10.2017., 21:03   #2118
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Što se vikenda prošlog tiče, like I said, getriben je OK. Nije dobila po piksi. Odlično, nema kazne, nema zejebancije, imati ćemo clean race po tom pitanju.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ne citas komentare? hamilton je izjavio da se uopce nije htio borit za tu poziciju (imao je puno vise za izgubiti nego max)...je papanski, ali protiv ekipe kao sto je ferrari, treba na sve moguce nacine...
Papanski ili ne papanski, na kraju se mrtvi broje. Prednost je porasla za nekoliko bodova i to u GP vikendu u kojem je bio 3. bolid po brzini.

Ponavljam, ne volim Hamiltona, ali ići mu kenjati sada da je papak je kretenski isto kako bi bilo kretenski da se sa Maxom potukao za prvo mjesto.

Ne mislim na tebe vorda22 nego na općenito ekipu koja ne zna jer im se piša ili kaka. Kad napada, onda je agresivac i sileđija u najjačem autu, a kad odvozi "pametno" jer nema potrebe za nešto više, onda je papak. Ali baš ono, nikako ne valja...

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
da, sto je bottasa onda usporilo? bit ce da im se NIJE DALO vozit ovaj vikend, ljenost uhvatila.
Jesi ti pratio Malezijski vikend? Ovako mi se čini da si sve prespavao i čitao HR portale da se informiraš. Od petka je Mercedes kuburio i Wolff je najavio da imaju nešto a ne znaju što zbog čega su sporiji od Ferrarija i Red Bulla.

A Bottas, to ti je valjda jasno, ipak nije top klasa da bi mogao parirati. Dakle, može jedino pomoći timu. A pomoći timu znači i pomoći timskom kolegi koji se bori za naslov.

Navijate za momčad koja je izmislila team orderse te UGOVORIMA odredila poziciju vozača, a sad se čudite ko pura dreku kaj je Bottas dunuo malo vjetra u leđa Hamiltonu.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Ma, Bottas je, kak je Vettel rekao, opet malo glumio "roadblock" . A Lujo, tipično, papak bio, papak osto.
Kao što rekoh, svašta za njega možemo reći, ali da je papak u vožnji, nema šanse. OK, jasno je da je nekima butthurt preizražen zbog 2 odlična vikenda za momčad, a na kraju kita u marijana.
Znam kako je to, ipak navijam za McLaren godinama

Citiraj:
Nego, F1 puno bolje komunicira sa svojom publikom u zadnje vrijeme što se tiče društvenih mreža i ostalih internetskih kanala. Totalno sam smetnuo s uma da je Liberty Media sad vlasnik, tak da to objašnjava situaciju. U svakom slučaju korak naprijed. Sad ipak imamo malo bolji uvid u neke stvari, razne presjeke i ostali zabavni sadržaj na youtubeu itd. Tak da, eto, nadam se da će osim ovakvih "novotarija" sport opet postat zanimljiviji, jer je s prijašnjim vodstvom (starkelja) zadnjih godina stvarno zatupilo, bez ikakve prilagodbe vremenu i potrebama publike.
Istina. Sad i ja YT se nađe svega. Dok su ovi EU prdonje bili glavni, nisi smio video sa logom F1 pokazati, odma je viod bio skinut.

Citiraj:
I valjda prvi put da su cijelu trku stavili onlajn (službeno)
Jebote što je ovdje FIA-in bolid radio. Sa minutom i pol zaostatka do pobjede od minutu. FIA je jebeni auto složila te godine.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.10.2017. u 21:12.
Brko je offline