View Single Post
Staro 03.10.2017., 16:22   #2370
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor seno Pregled postova
Mene stvarno interesuje kako ti slikas pa da je P10 "debelo iza" S7?
U11 i S7 ne idu u isti kos, po pitanju kamere.
No da je P10 debelo iza S7 je po meni pricanje budalastine drugima. Jedino sto ja mogu potvrditi je grijanje (koje je vece nego kod drugih uredjaja), no vezano za cameru, ma aber jok.
Pixel peeping S7 vs P10, P10 nosi pobjedu.
Boje - ako zelis slike kao sto ih vidis (ili priblizno) P10, ako zelis "amoled like" boje S7. No detalji P10 hands down.
Čuj da se ne bavim poslom kojim se bavim (boje bitne), da nemam snajperski vid i da nisam posjedovao sve te mobitele i slikao iste motive i secirao to na kompu..na Dellovom IPSu i applecinema displayu..ne na ekranu moba...onda bi ti i vjerovao. S7 ima bolje fotke, više detalja, vjernije boje, P10 ga malo podsaturira. Dinamički raspon je kod oba odličan s tim da S7 puno bolje fotke daje po mraku. Na auto. Na manual je razlika manja. Razlika nije drastična al je već na prvu kad se gleda slika na kompu S7 bolji. Na kraju krajeva ima i bolji i veći senzor. P10 spašava ovaj drugi, crno bijeli senzor koji hvata detalje jel glavni senzor je prosjek s tim otvorom blende i veličinom.
Evo moja 4 primjera di se najmanje vidi razlika između te dve kamere. Pa sam procjeni. Nažalost kod prve nisam pogodio isti kut snimanja. Imaj na umu da su P10 fotke is sredine 8mj a S7 od neki dan i nije slikano u isto doba dana tako da postoji neko odstupanje sigurno. Ono što je sigurno je da na obe slike su boje (i svjetlina) vjernije na S7 u odnosu kako sam ih vidio golim očima. Obe kamere daju hrpu detalja al na 100% cropu vidim da je i tu S7 bolji. Dinamički raspon je kod obe kamere dobar. Na kraju krajeva najviše vjerujem sebi, jel.

https://imgur.com/a/6Gn11

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 03.10.2017. u 16:37.
Tvrdi je offline   Reply With Quote