View Single Post
Staro 02.10.2017., 23:50   #2179
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Danas pobjegao sa pola portfelja iz ETH u BTC. Dosadilo mi je već danima gledati na WorldCoinIndex ovakvu situaciju:
Dok ovo pišem: btc +1,56% eth -0,61% na dnevnoj razini.

Nerado sam ovo učinio jer doista vjerujem u Ethereum, što god da pročitam, pogledam aliansu i tko sve stoji iza Ethera, pogledam korisnost ETH naspram korisnost BTC, pogledam prostor za rast cijene, ETH je još uvijek na početku i morao bi imati svijetlu budućnost, rekao bih svjetliju od BTC-a
Ali onda dođe triježnjenje: cijena ETH je kao i cijena svih kriptovaluta ovisna o BTC, bilo koja negativna vijest se puno jače odrazi na ETH. Utezi oko vrata: Kina, Korea, ICO Scamovi, traderi - da traderi, jer je velika većina trenutno čisto špekulativna, dok u BTC-u ima puno više holdera koji vjeruju u valutu.

Razmišljanje / upit o mišljenju: u kojoj valuti ovaj mjesec biti?

S jedne strane najavljen hard fork Ethereum-a Byzantium odgođen po zadnjoj informaciji na 17.10.2017., bi trebao dovesti puno dobroga za Ethereum (privatnost itd) i trebao bi po očekivanjima podići cijenu. Mining bi trebao biti malo otežan ali još uvijek isplativ.
S druge strane ide hard fork Bitcoina koji će izgledno za razliku od Ethereuma dovesti do novih valuta GOLD, 2x. O ovome hard forku sam puno manje čitao, znalci ubacite se, datumi, ako se želi dobiti nove valute kao što je bio slučaj sa BTC Cash, gdje valuta treba biti, može ostati na mjenjačnici ili?

Pucajte komentare / mišljenja. Pa neka svatko donese zaključak za sebe, ja mislim da ću se do 17-og ipak vratiti u ETH...
...Tihomir... je offline   Reply With Quote