View Single Post
Staro 02.10.2017., 22:22   #19
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Totoro Pregled postova
Hvala, sad mi je jasnije jer imam Ryzen. Dakle u tom je problem. E jbg. Jel mogu ikako kupiti nekakav USB hardver (koji?) ili baš mora biti nešto što se utakne u matičnu?
Vec ti je 2-3 put odgovoreno, Windowsi 8 i 10 imaju ugradjenu Miracast/WiDi podrsku, sve novije graficke imaju podrsku (nebitno jel Intel, AMD ili Nvidia).

Treba ti "samo" WiFi kartica koja podrzava istu.

Problem je sto ces tesko nac takvu karticu na USB.
Citiraj:
The problem, for desktops anyway, is almost always the network card because finding a network card with NDIS 6.3 support in the driver (other than ones that come in many laptops) is very difficult. This information is simply not available from the manufacturers or stores, so it's a case of buying adapter after adapter until you find the rare one that works.
Usput, ne znam jesi ikad koristio Miracast?! Ako nisi probaj prvo sa nekim novijim prijenosnikom ili tabletom (sve unazad zadnje 3-4 god bi trebalo radit).

Latencija tj kasnjenje je osjetno... za nekakve PowerPoint prezentacije i gledanje filmova je OK (kad film krene latencija je nebitna jer su slika i zvuk u syncu), ali za nekakav "normalan" rad neprihvatljivo.

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 02.10.2017. u 22:31.
nathan.fake je offline   Reply With Quote