Citiraj:
Autor brada65
ja osobno ne volim kanalice, ljepse mi izgleda sam kabel pricvrscen sa obujmicama nego kanalica.
|
Ma ok, ali kad imate puno kabela koji prolaze kroz hodnik do dnevnog boravka a razlicite su debljine i izgleda (koaksijalni od B.net-a, opticki od Amisa, kabel od zvona i telefonski kabel) a da ih sve ucvrscujete sa obujmicama pa nebi bas rekao da je to lijepo, lijepse je da ih kanalica sve ima u sebi.
Citiraj:
Autor Shrek
Taj analogni signal je bio prevaga kod mog izbora Bnet-a a znam ih još dosta koji ce se razočarati njegovim gašenjem tako da će morati nešto dobro dati u zamjenu! Zna li netko ima li još kakvih akcija za pakete programa pošto njihova stranica to rijetko reklamira?
|
Bojim se da nece bas nista ponuditi u zamjenu, a jos ces dodatno placati potrebnu opremu.
Citiraj:
Autor Stipest
Bilo je 50% na sve tematske pakete bez ugovorne obveze. Jedino ako nisu ukinuli od 01.10.
|
Od 01.10.2017. ide novi B.net-ov cjenik usluge, po njemu za najam dodatnog digitalnog HD prijemnika traze 60 kn a ako potpises na 24 mjeseca onda je 10 kn manje.