View Single Post
Staro 02.10.2017., 14:46   #6895
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor brada65 Pregled postova
ja osobno ne volim kanalice, ljepse mi izgleda sam kabel pricvrscen sa obujmicama nego kanalica.
Ma ok, ali kad imate puno kabela koji prolaze kroz hodnik do dnevnog boravka a razlicite su debljine i izgleda (koaksijalni od B.net-a, opticki od Amisa, kabel od zvona i telefonski kabel) a da ih sve ucvrscujete sa obujmicama pa nebi bas rekao da je to lijepo, lijepse je da ih kanalica sve ima u sebi.
Citiraj:
Autor Shrek Pregled postova
Taj analogni signal je bio prevaga kod mog izbora Bnet-a a znam ih još dosta koji ce se razočarati njegovim gašenjem tako da će morati nešto dobro dati u zamjenu! Zna li netko ima li još kakvih akcija za pakete programa pošto njihova stranica to rijetko reklamira?
Bojim se da nece bas nista ponuditi u zamjenu, a jos ces dodatno placati potrebnu opremu.
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Bilo je 50% na sve tematske pakete bez ugovorne obveze. Jedino ako nisu ukinuli od 01.10.
Od 01.10.2017. ide novi B.net-ov cjenik usluge, po njemu za najam dodatnog digitalnog HD prijemnika traze 60 kn a ako potpises na 24 mjeseca onda je 10 kn manje.

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 02.10.2017. u 15:05.
Cilim je offline   Reply With Quote