Pozdrav, riknuli mi stari zvucnici na kompu i sad imam izgovor da si slozim nesto zanimljivije za slusanje glazbe, gaming, filmove. E sad, frend koji je udlu za hi fi sustavima mi je napravio poprilicni overload raznim terminima (jbte, monitor je zvucnik) koje nisam nikad cuo prije jer sam stvarno tutlek za audio, ali pomalo se informiram. Problem je sto informacije koje imam kazu da nemam para za to, pojacalo pa ovakvi zvucnici, pa onakav bas pa bankrot. Na kraju, ideja je da si slozim neki pristojni 2.1 sustav koji ide u komp i baj baj. Soba je relativno mala ali svejedno, taj sustav bi morao zvucati fino i kad sam na pol metra od njega jer gejmam, ili na 2 metra kad sam zavaljen u kauc i gledam filmove ili slusam mjuzu. Ljudi pliz dajte preporucite nest do 1000 kn, ma moze i nest s tim vrazjim monitorima

. E da, u planu je i telka, komp ce bit spojen na telku, tj, prebacivat ce se izvor za telku na komp ili antenu ali bi bilo super da taj audio sustav bude tako spojen da sve ide preko njega, ako sam se dobro izrazio. Nemam pojma kako se to radi a da fizicki svaki put ne prestekavam zvucnike. Da, toliki sam noob za to...