View Single Post
Staro 01.10.2017., 14:57   #5679
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Žalit ću se ja za raskid ...

meni ista stvar pola programa nema al su dodali neke svoje bezvezne ... uputili me da se žalim tak bu i tebi rekli ....
Meni je jučer stigao odgovor od pola kilometra teksta sa ovim sranjima kako prelaze migriraju bla bla bla i

S obzirom na to da je prilikom nadogradnje uređaja promijenjena programska shema vjerujemo kako će biti potrebno samo malo vremena kako biste se navikli na korištenje istoga, no isporuka usluge je znatno bolja i kvalitetnija.
S obzirom na opisane poteškoće, Vašu mjesečnu naknadu na sljedećem računu ćemo u želji za daljnjom suradnjom umanjiti za iznos koji odgovara periodu od 30 dana

bolja i kvalitetnija my ass!

Stream isti čak i lošiji bi reko, jedino ovo sučelje je bolje na stb-ovima, to sučelje su samo malo prilagodili modelu 8080 jer na tim albisima očito ide sve isto samo malo treba prilagodit određenom modelu albisa, što su realno odavno već mogli da su bili sposobniji tj. da se netko htio potrudit oko toga.

Već sam ujutro odma kontaktirao na FB-u vipnet da vidim da li se već od danas može žalit na uslugu u vezi bivšeg amisa, odma da ih ispljujem.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.10.2017. u 20:22.
Thermaltake je offline   Reply With Quote