View Single Post
Staro 01.10.2017., 13:48   #2493
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Nisam siguran koliko precizno se to softverski može pratiti. Mislim da bi za precizni tijek mjerenja (struja, napon) trebao neki od vanjskih mjerila, imam doma nešto slično, ali nije za QC. Usput, za xiaomi mobače su se već žalili na forumu da se sprije pune nego ostali mobači po QC2, QC3 standardu. Ako ideš kopati po starim postovima na MIUI forumu, navodno xiaomi igra na sigurno radi manjeg grijanja. Tako da lako moguće da su još malo zaštopali sada kako bi se mob manje grijao. Eventualno probati s nekom drugim certificiranim punjačem. Meni ti xiaomi punjači koji dolaze s mobačima ne izgledaju kvalitetno. Mi5 i R3 punim na klasičnom 1A punjaču od čini mi se samsunga ili LG-a, ne znam više, brzina mi nije problem, ali se ne griju uopće. Redmi 3 pro sam ponekad punio njegovim punjačem i u ljeti mi je jednom throttlao opako jer se zagrijao dosta. Apsolutno nikakvih problema s baterijama, a svaki dan su na punjaču. Jednom sam zabunom Mi5 uštekao na onaj od R3, punjač je počeo cviliti i zujati pa sam ištekao odmah
c-shadow je offline   Reply With Quote