View Single Post
Staro 30.09.2017., 16:57   #6885
webstar_007
Registered User

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kako si ga "nabavio" ?
Taj drugi tc7200.20 je negdje bio / skinut je i vjerojatno je blokiran + pitanje je kakav je konfig u njemu.
99% da ti ga neće re-aktivirati.

Za rješavanje pokrivenosti WiFi signalom imaš xy primjera na Mrežama.
Opcije su ti:
a) nabavit bolji AP / Router u AP funkciji - stavit ga kod gl. routera, na gl. routeru ugasit WiFi
b) nabaviti neki uređaj sa Universal Repeter funkcijom - stavit ga na "pola puta" kako bi imao dobar link prema gl. routeru a da istovremeno pokriva gdje je sada WiFi signal slab.

@all
Ljudi gasite WiFi (tipka sa desne strane 2 sec) na svakom tc7200.20 koji ima ulogu "malog modema" odnosno na onom koji ne "daje" Internet nego je samo za autorizaciju Kaona.
Ova njihova "digitalizacija" strašno zagađuje WiFi jer ima gomila tih tc7200.20 sa upaljenim WiFi po defaultu a da ne služi ničemu.
poznanik koji je prije koristio bnet je kupio taj modem od njih (nije placao nakadu 30kn mjesecno) pa mu je ostao. Nije ga morao vracati. Konfiguracija u njemu je ista kao i kod mene. Ne kuzim zasto ga nebi aktivirali? Također sam ga mislio koristiti za Kanon ( trenutno je u boravku, ali sam ga mislio stavit u sobu, ali nece radit kad nema internet) i eventualno surfanje internetom u sobi. Znam da postoje ove varijante sta si napisao samo me to košta bar 300kn a ovako bi mogao besplatno rijesiti kad vec imam taj router.
webstar_007 je offline   Reply With Quote