Citiraj:
Autor picajzlaaa
Frende daj baci neke dojmove (ako već nisi?)!
VIdim da je Sony kamera unutra plus IOS, te fotke bi trebale biti jako dobre? Kakav je mob, kako leži u ruci? Dal te jebu tanji bezeli da slučajno pritišćeš ekran ili okrežeš stranice ako čitaš kjnige na njemu?
Thx 
|
Dojmovi su mi odlični, full metal fina izrada, tanak čak i s nekim minimalističkim case-om. Velik jest, ali stane u svake hlače i naviknes se jedan dan. Iako je malo teži, fino je balansiran tak da se uopće ne osjeti. Tipke su osvjetljene, LED notifikacija samo bijela. Kameru sam vrlo slabo koristio do sad, nije mi to neka bitna stavka, isprobao samo slow-motion video koji je zgodan feature. Jako mi se sviđa zvuk koji je jak, a i stereo jer se i gornji (telefonski) uključuje kod medija playa. Fingerprint radi bez greške instantno. Uzeo sam Global verziju s Goldwaya, dobio zapečaćenu kutiju s original europskim punjačem. MIUI 8 Nougat je gore, Global stable koji radi bez greške, ima automatska ažuriranja, još nisam našao ni jedan bug. Jedino što mi fali je root da mogu stavit Adaway i sl., ali bih morao otključati i mijenjati ROM što sad nemam vremena raditi, a budući da sve glatko fercera niti mi se ne da. Takodjer, nekom bi mogao smetati nedostatak LTE B20 frekvencije, a iako rijetko prevacujem na 4G, malo sam testirao po kvartu, Tomato hvata uredno stalno, Bonbon mi ne hvata u stanu 4G kao prije, ali radi full signal čim izađem van. Nisam skužio ovo s bezelima, niš ne jebe oko toga
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk