1. Ne pisemo za ljude kojima je intelektualni domet uspravno hodanje jer bi onda trebali pisati enciklopediju, a ne clanak. Ovo nije site za generalnu populaciju nego za ljude koji se opcenito kuze o cemu se tu pise. Da smo se htjeli napraviti news portal sa dnevnim tracevima onda bi pazili na takve stvari, ovako ne vidim smisla. S druge strane mislim da su clanci poprilicno lagano pisani, ako netko nesto ne razumije uvijek postoji topic na forumu koji se bavi bas tim clankom.
2. U clanku su navedene prednosti i nedostatci kartica, mislim da je to dovoljno da bi neko odlucio koju karticu izabrati. Kao i uvijek tu je autorovo misljenje, koje nije uvijek tocno (zato sto je to njegovo misljenje, a ne misljenje nekog tamo konzorcija o pojedinom komadu hardvera).
3. Ivona je Ozrenova supruga.
4. Ivona ne radi grafove nego lektorira. Sve ostalo rade autori sami. Ovo je nekomercijalni projekt i autori imaju svoje poslove, faksove i slicno kao primarnu zivotnu zanimaciju. S ti na umu ja osobno ne nalazim slobodno vrijeme koje je potrebno da bi se nacinio graf koji bi tebi, veselom perfekcionstu "grafologije", odgovarao. Rezultati su excelu i excel je tu da stavi boje, tocka.
5. Ja nisam pisao doticni test.
6. Zadnji argumenti kod ocjene ti stoje, jedino bih nadodao da je gf3 ti200 jeftini za jedno 200 kunicha od r8500. A u tom slucaju cijena vise ne nosi fiksnih 10%,zar ne?? Jedino sto me zbunjuje oni 0% posto na + ocjenu kod gf3 zbog DX8. Mozda ti znas neke ozbiljne razlike iznedju DX8 i DX8.1??