View Single Post
Staro 28.09.2017., 13:57   #5662
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
O kvaliteti prikaza tih HD programa mora reci neko ko ih moze gledati, ali ocito je da je napredak u ukljucivanju i iskljucivanju takvog paketa, slicno kao na MAX TV neko je to vec spominjao.

Tekst sa VIP-ove stranice:
"Vrijeme je da uzmete daljinski u svoje ruke! Od sada u dodatnim TV paketima uživajte bez ugovorne obveze! Sami birajte što želite gledati - kada i koliko dugo, jer odabrani paket možete uključiti i isključiti prema svojim željama i potrebama. "

Vjerojatno ce se i prema duzini gledanja i placati taj paket.

Ja danas u 2017 ne želim plaćati dodatno za HD kvalitetu, to treba biti pod normalnim standardom za kablovsku TV.

Oni mene trebaju, ja njih ne jer to sve mogu imat i na Android TV BOX-u u Full HD kvaliteti ili čak u 4K. Tako da standardi su se u međuvremenu promjenili i porasli, cijena za uređaje u toj kvaliteti ih više ne opravdava za ektra naplatu sadržaja u toj kvaliteti.

Današnji TV imaju pod normalno FULL HD tako da bi to trebala biti osnovna kvaliteta na kablovskoj TV.

A da ne pričamo da kablovski operateri niti ne razmišljaju o 4K standardu i kvaliteti. U današnje vrijeme mogli bi jedino dodatno naplaćivati za 4K kvalitetu.

Da se razumijemo ne pričamo o dodatnoj naplati pojedinih kanala i paketa, ali standard bi trebao biti FULL HD za kablovsku TV.
sakomako je offline   Reply With Quote