View Single Post
Staro 28.09.2017., 10:22   #2346
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
P10 i A5 nikako nisu ista klasa uređaja. A5 2017 je dobar mobitel ali u ruci nikako ne odaje dojam premium klase kao recimo P10.
Ali... ne da je A5 bolji, nego je P10 sam sebi pucao u nogu kod nekih stvari tipa grijanje, oleofobni premaz i još štošta, dok je A5 onako Samsungovski fino ispoliran i odlično balansiran midranger koji puca na flagship razred.

Osobno, uzeo bi taj A5, samo jer je P10 samodestruktivan.

@mob

Ja imam P10 i ovo što si napisao su gluposti. Znači svi ti problemi koje si nabrojao da ima P10, manifestirali su mi se nula puta. Jedina al fakat jedina zamjerka na P10 mi je trajanje baterije kad je popaljeno apsolutno sve + Exchange na push syncu. Al to sve rješava onaj srednji battery saver di nisam skužio utjecaj na perfomanse a baterija traje duže.

I spomenuo bi tu oleofobni premaz što ti i još neki forumaši forsirate i navodite ko veliku manu, a 90% korisnika hajend mobitela ima il kaljeno il foliju. Kog vi je*ete?

Ono što se slažem s tobom, da ta 2 uređaja nisu ni približno u istoj klasi što i cijena govori. A5 je više nego solidan uređaj, no ako ti je P10 u budžetu, onda ti je i S7 il S8 što bi ja osobno uzeo da mogu birati.
Pupo je offline   Reply With Quote