View Single Post
Staro 27.09.2017., 16:25   #3433
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Max_Damage Pregled postova
Dečki, imam laičko pitanjce pa vas molim za objašnjenje. Riješio neke obaveze i sad sam odlučio kupiti novi komp baziran na Ryzen-u. Svi preporučuju 1600 kao neki best buy, i čitajući vaše postove, svi ga volite OC-ati, pa me zanima ova stvar. S obzirom da ne volim OC-ati jer se bojim da neko s*anje ne napravim, dal se isplati kupiti 1600 i ostavit ga da radi tako from the go jer se ne usudim OC-ati ili da kupim rang manji Ryzen (1400 ak se dobro sjećam)? Kupio bih kod Uzija pa sam se odlučio za ASUS Prime B350M-E matičnu. Drugo, vidim odn čitam da je memorija bitna za Ryzen i da treba ručno ukucavati latencije pa s obzirom da sam noob kaj se tiče toga, da li će mi dečki u Uziju to sve napraviti da se ja s tim ne zajeb.. ili ću morati ipak ja to raditi? Sorry na glupavim pitanjima ali eto, nadam se da ćete mi odg na debilna pitanja Imam ih još
sve i da oces sjebat proc ili maticnu ne mozes, danasnje maticne i procesori imaju sve foolproof feature tako da si poprilicno siguran sa brljavljenjem
nick praskaton je offline   Reply With Quote