View Single Post
Staro 27.09.2017., 16:15   #1517
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Da ne trazim, koji projektor imas?
Ja sam na benq 1070, a nisam imao prilike vidjeti neki drugi u akciji pa ne znam koliko propuštam.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Sony VPL-HW65ES
http://www.hdtvtest.co.uk/news/vplhw...1603284263.htm (jedino što je moj crni)

Premalo projektora sam vidio u radu da bi mogao nešto konkretno pričati, ali u usporedbi sa epsonom od mog prijatelja (ima neki entry level projektor, dakle nije ni približno ista klasa pa usporedba nije fer) je razlika nebo zemlja.

stvar je u tome da kada jednom vidis dobar JVC u akciji, onda je sve ostalo prosjecno. JVC ima nativni kontrast ogroman, vrhunsku crnu i detalje, i kome je primarna namjena film/serija, nema sto dalje traziti. Ima veci input lag pa mozda nisu najbolji za gaming na njima. I generalno su mozda mallko manje svijetli nego neki Epson, ali kontrast to nadoknadi toliko da izgleda svjetliji.

taj Sony je jako dobar, no za iste novce JVC ima ipak bolju picture quality (PQ)

benq 1070 je definitivno best bang for buck, imao ga jedno vrijeme, svijetao, ostar, dobre boje, no fali mu kontrasta i prikaz tamnih scena je slab, pogotovo ako imas svijetle zidove onda refleksija ubije sve.
Gabre je offline   Reply With Quote